Sürek Avına Son Verin

Sürek avı, "Bir çok avcının atlarıyla katıldığı, avı kovalayıp kuşatma esasına dayanan av" olarak adlandırılmaktadır. Ne yazıkki, sitemize yaşadıkları olumsuzlukları aktaran kişilerin tespiti amacıyla, bazı kamu kurumlarında istihbari çalışamalar yapılmaktadır. Bu kapsamda, katkı sağlayanlara ilişkin aptalca listeler oluşturulmakta, sonra bu aptalca listelerden güya isimler çıkarılmakta, bazı yerlerde ise müsteşar yardımcıları düzeyinde özel toplantılar yapılmaktadır. Memurlar.net olarak şunu net olarak ifade etmek istiyoruz.... Memurlar.net; adresi, sahibi, kayıtlarıyla birlikte resmi bir sitedir. Yayınlarımızdan rahatsız duyulacağı ve bu bilginin hangi kaynak tarafından sızdırıldığı araştırılmak yerine, "sürek avları" düzenlenmeye devam edilmesi halinde, bu işlere bulaşan kamu görevlileri, unvan ayrımı yapılmaksızın memurlar.net'te afişe edilecektir. İlgililere duyurulur.

Haber Giriş : 21 Şubat 2005 13:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurum adı belirtmediğimiz bu haberde, bahse konu ilgili kamu personelinin daha dikkatli davranacağını ve bugünden itibaren yaptıkları saçma listeleme işlemlerinden de vazgeçmelerini bekliyoruz.

Yapılan bir yanlışlık varsa bunun tespitini yapmak "sürek avlarını" yapan memurlara değil, bu ülkenin savcılarına ve hakimlerine düşer. Bu ülke, bir kaç becereksiz bürokratın, yaptığı işlemlerden dolayı zarar gördüğü günleri artık geride bırakmalıdır. Ve bu geride bırakma; sadece bugünlere ait yolsuzluk operasyonlarını değil, yanlış kararları ile kamu personelini mağdur eden kişişleri de kapsamalıdır.

Son bir söz olarak şunu belirtmek istiyoruz... Birilerinin kendini hakim veya savcı konumuna koyarak işlemler yürütmesini kabul etmeyeceğimiz gibi, buna sessiz de kalmayacağız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber