İçişleri Bakanlığı Sicil Amirleri Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

Haber Giriş : 25 Mart 2005 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanlığı Sicil Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

MADDE 1 ? 29/05/2002 tarihli ve 24769 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı Sicil Amirleri Yönetmeliğinin 4 üncü maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

?Kadrosunun bulunduğu yerden başka bir birimde veya valilikte geçici ya da vekaleten görevlendirilen personelin sicilleri, yıl içinde en fazla süre ile birlikte görev yaptıkları sicil amirleri tarafından verilir.?

MADDE 2 ? Aynı Yönetmeliğin Eki I Sayılı Cetvelde "Merkez Teşkilatı" başlığı altında yer alan "5- Bakanlık Daire Başkanlıklar" bölümüne "Dernekler Dairesi Başkanı" ibaresi ile birinci sicil amiri "Müsteşar", ikinci sicil amiri "Bakan" ibareleri; yine aynı bölüme "Dernekler Denetçisi, Denetçi Yardımcısı" ibareleri ile birinci sicil amiri "Daire Başkanı", ikinci sicil amiri "Müsteşar" ibareleri eklenmiştir.

MADDE 3 ? Aynı Yönetmeliğin Eki II Sayılı Cetvelde "Taşra Teşkilatı" başlığı altında yer alan "1- Valilik" bölümüne "İl Dernekler Müdürü" ibaresi ile birinci sicil amiri "Vali Yardımcısı", ikinci sicil amiri "Vali" ibareleri; "1- Kaymakamlık" bölümüne "Dernekler Şefi ve Personeli" ibaresi ile birinci sicil amiri "Yazı İşleri Müdürü", ikinci sicil amiri "Kaymakam" ibareleri; "3- İlçe Sivil Savunma Müdürlüğü veya Memurluğu" bölümüne "İlçedeki Kamu ve Özel Kurum Müesseseler Sivil Savunma Uzmanı" ibaresi ile birinci sicil amiri "Çalıştığı Kurumca Belirlenen Sicil Amiri", ikinci sicil amiri "Kaymakam", üçüncü sicil amiri "Vali" ibareleri eklenmiştir.

Yürürlük

MADDE 4 ? Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Yürütme

MADDE 5 ? Bu Yönetmelik hükümlerini İçişleri Bakanı yürütür.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber