Facebook'taki en büyük haber sitesi topluluğu: 50 günde, 60 bin facebook üyesi

Memurlar.net olarak, sitenin haber alt yapısını güçlendirmeye çalışırken bir taraftan da sanal alemdeki gelişmeleri kaçırmamaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde, Türkiye'nin önde gelen haber sitelerinin, biribiri ardı sıra facebook sayfaları oluşturduğunu gördük. Örneğin, Milliyet gazetesi Facebook'taki en büyük haber sitesi olduğunu belirtirken, haber7.com da facebook'taki en büyük 2. haber sitesi topluluğu olduğunu açıklamıştı. Milliyet'in 47 bin üyesi var iken, haber7'nin 45 bin üyesi bulunmaktaydi. Memurlar.net ise 50 günde 60 bin üyeye ulaşarak, şuan için facebook'taki en büyük haber sitesi topluluğu haline gelmiştir. Tüm takipçilerimize teşekkür ediyoruz.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ocak 2011 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net hem ziyaretçi sayısı hem de etkinliği bakımından Türkiye'nin en büyük sitelerinden birisidir.

Ancak bir sitenin çok fazla ziyaret edilen bir site olmasının yanı sıra, ziyaretçileri tarafından da beğenilmesi, başarı kıstası açısından önemlidir.

Facebook, bir sitenin, ziyaretçisi tarafından benimsenip benimsenmediği, sevilip sevilmediği konusunda küçük de olsa bir kıstastır.

Zaten bu nedenle, her site kendisini beğenenlerden oluşanları görmek amacıyla facebook'a katılmaktadır. Ancak ana sayfalarındaki "Beğen" görsellerine rağmen Türkiye'nin önde gelen bir çok yayın organı, 1 yıldır, 20 bin üyeye dahi ulaşamamıştır.

Bu noktada, memurlar.net olarak 50 günde 60 bin üyeye ulaştık. Bu oldukça önemli bir sayıdır. Süreç içinde bu sayının 100 bine çıkmasını bekliyoruz.

Sadece günlük ziyaretçi sayısı yönüyle değil, beğenisini de göstererek facebook'taki en büyük haber sitesi topluluğunun oluşmasına katkı sağlayan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.


MEMURLAR.NET'İN FACEBOOK ADRESİ

http://www.facebook.com/memurlar.com


CEPTEN MEMURLAR.NET İÇİN

Cep telefonundan memurlar.net'i takip etmek için lütfen cep telefonunuzdaki explorer'dan http://memur.mobi adresine giriniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber