Yaptığınız İşlem Ne Kadar Doğru?

AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Salih Kapusuz tarafından, vekil imamların kadroya atanmasına ilişkin olarak bir kanun teklifi verilmiştir. Başta Sayın Kapusuz olmak üzere acaba önergeye destek verenler nasıl bir işleme imza attıklarının farkındalar mı? Önce, Çevre ve Orman Bakanlığındaki sözleşmeli personelin, sonra DİE'deki geçici personelin ve bugün vekil imamların kadroya geçirilmeleri yönündeki çalışmalar ne kadar doğrudur? Bir çok defa belirtik, tekrar belirtme gereği duyuyoruz... KPSS sınavına giren 1,5 milyon insan varken seçilmiş bazı kişilerin kadroya atanmaları yönündeki çaba hangi vicdana sığmaktadır... Devamı için başlığa tıklayın...

Haber Giriş : 12 Nisan 2005 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu ülkede, memurluğa atanma koşulu artık oturmuştur. Buna göre memurluğa atanmalar önce sınav sonrasında ise sınavı puanı ve tercihe göre şekillenmektedir.

Ancak, AK Parti hükümetinin bazı bürokratları ısrarla kamuoyu vicdanını zedelemeye devam etmektedir.

Şu an gündemede olan konu ise vekil imamların kadroya atanmasıdır. KPSS sınavına girmiş imam hatip mezunu ve İlahiyat fakültesi mezunu binlerce aday beklerken, önceden yapılmış bir seçilme ile vekil imamlık kadrolarına atanaların kadroya geçirilmesi açık bir haksızlıktır.

Memurlar.net olarak tavrımız, ister Çevre ve Orman Bakanlığı olsun, isterse DİE olsun isterse de Diyanet İşleri Başkanlığı olsun, hiç bir kuruma istisna tanınmaması yönündedir. Devlet memurluğuna atanamanın tek şartı olmalı ve bu delinmemelidir.

AK Partili vekillere şu uyarıda bulunmak istiyoruz..

Bugün vekil imamları kadroya geçirmek için çalışıyorsunuz. Peki yarın sözleşmeli personelin, geçici personelin, vekil öğretmenlerin, vekil mühendislerin kadroya atanmaları yönündeki talepleri nasıl önleyeceksiniz... Eğer bu taleplere de olumlu bakıyor iseniz o zaman KPSS sınavının ne anlamı kalmaktadır...

Lütfen sizi yanlış yönlendiren bürokratların oyununa gelmeyin...

Lütfen bir kaç bin kişi için 1,5 milyonu küstürmeyiniz..

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber