Kur'an-ı Kerim programına katılan kamu görevlileri hakkında soruşturma kararı kaldırıldı

Haber Giriş : 15 Nisan 2005 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Kur'an-ı Kerim programına katılan askeri ve sivil kamu görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı' başlıklı haberimize ulaşmak için tıklayınız.


"KUR'AN ZİYAFETİ" KONUŞMASI SORUŞTURULMAYACAK

Tunceli Valiliği'nin, Anadolu Gençlik Dergisi tarafından Pertek İlçesi'nde düzenlenen 'Kur'an Ziyafeti' programına katılan asker ve sivil kamu görevlileri hakkında başlattığı inceleme sonuçlandı. İnceleme sonucunda soruşturmaya gerek görülmedi.

Tunceli'nin Pertek İlçesi'nde Tarihi Çelebiağa Camii'nde Anadolu Gençlik Dergisi tarafından düzenlenen ve dünyanın en iyi Kur'an okuyan hafızlarının katıldığı 'Kur'an Ziyafeti' programına, Pertek Kaymakamı Harun Öksüz, Belediye Başkanı Kenan Çetin, Jandarma İlçe Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Yılmaz Özdemir, Emniyet İlçe Müdürü Ali İhsan Sağlam, İlçe Müftüsü Muhammet Suiçmez katılmışlardı.

Program öncesi cami avlusunda Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı İlyas Töngüş'ün bir konuşma yapması ve haberinin bir gazetede çıkması üzerine Tunceli Valiliği, programa katılan kamu görevlileri hakkında inceleme başlatmıştı. İnceleme sonucuna dair Tunceli Valisi Mustafa Erkal, yaptığı yazılı açıklamada, programın İlçe Müftüsü tarafından talep edildiğini ve Kaymakam'ın onayıyla gerçekleştirildiğini belirterek, MGV Genel Başkanı Töngüş'ün misafir olarak programa katılıp konuşma yaptığını söyledi ve "Bu nedenle, yapılan inceleme sonucunda herhangi bir soruşturmaya gerek görülmemiştir" dedi.

Tunceli Valiliği Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber