Öğretmen Nakil Robotu Yayında

Öğretmenlerin isteğe bağlı iller arası yer değiştirme işlemleri bugün itibariyle başladı. Kılavuza göre başvurular 24 Haziran 2011 saat 12:00'ye kadar devam edecek ve sonuçlar aynı gün açıklanacaktır. Diğer taraftan 15 Eylül itibariyle görev yaptığı ilde 3 yılını doldurmuş olanlar başvuru yapabilecek olup, öğretmenlerin tercih edebileceği okullar MEB tarafından okul bazında, excel formatında açıklanmıştır. Memurlar.net olarak bu dokümanı bir robota dönüştürdük. Öğretmen üyelerimiz, branşlarını seçerek, tek bir pencerede, tercih edebileceği okulları görebilecektir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Haziran 2011 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmen Nakil Robotu Yayında

2011 İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Rehberi, ogretmen.memurlar.net servisi ile ilişkilendirilmiştir. Bu şu anlama gelmektedir. Öğretmen nakil robotunu kullanacak olan öğretmen arkadaşlarımız, sorgu sonucunda gelen okul isimlerinin üstüne tıklayarak, memurlar.net üyelerinin o okulla ilgili yorum ve dokümanlarına ulaşabilirler.

Okul servisinin önümüzdeki yıllarda, daha da yararlı olabilmesi için, sistemi kullanacak olan tüm arkadaşlarımızı, çalıştığı veya bildiği okullar hakkında yorum yapmaya davet ediyoruz. Bugün itibariyle, okul servisinde 42 bin okul kayıtlı olup, bu okulların 5 bine yorum yapılmış ve 3 bin okula resim gönderilmiştir.

Öğretmen nakil robotuna ulaşmak için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber