Sayın Demir! KPSS branş sıralaması bu kez yayımlansın

Sayın ÖSYM Başkanı, ÖSYM'nin eski yönetimi, programcıları ve yazılımcıları hiçbir yenilik yapmadı. Neredeyse hiç bir talebe karşılık da vermediler, sürekli hata yaptılar, kendilerini geliştirmediler. Sizin döneminizde yaşanan hataların bir kısmı da, eski dönemden size miras kaldı. Bunu bir kaç kez YÖK Başkanı, size ifade etti. Ancak artık yeni bir dönem oluşmalı... Bugün yapılan KPSS açıklamasında yer alan istatistikler, bir ilk. Aslında çok zor değildi ama ilk kez yapılıyor olması, yapılan şeyi önemli kılıyor. Şimdi ise sınava giren adaylar bir talepte bulunmaktadır ve bu talebi karşılamak sizin yetkinizde... talep şu şekilde: 2011 KPSS'ye girenlerin branş bazında sıralamaları açıklansın...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Temmuz 2011 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖSYM branş bazında sıralamaları bugüne kadar hiç yayınlamadı. Bizim gayri resmi yollardan edindiğimiz bilgilere göre bunun sebebi hep teknik nedenler olarak açıklandı.

Ancak, ÖSYM branş bazında sıralamaları, isteyen tüm kamu kurumlarıyla ve hatta meslek kuruluşlarıyla paylaştı. Memurlar.net olarak bizler de, hem 2008 hem de 2010 KPSS branş bazında sıralamalarını, verileri paylaşmış olduğunuz kurumlardan veya meslek odalarından aldık.

Bu yıl artık ÖSYM, olayı daha fazla büyütmeden, branş bazında sıralamaları açıklamalıdır.

Memurlar.net olarak daha önce bir kaç kez yaptığımız çağrıyı tekrar belirtmek istiyoruz:

Daha önce 2008 ve 2010 sıralamalarını yayınladık, hiç bir sorun yaşamadık. Eğer ÖSYM teknik olarak bu verileri açıklayamayacak ise, memurlar.net olarak biz her türlü güvenlik tedbirini alarak yayınlamaya hazırız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber