Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Kasım 2011 09:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; öğle saatlerinde Rize, Hopa ve Şırnak yağmurlu, Hakkari çevreleri karla karışık yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar ve Eskişehir çevrelerinde sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemiz genelinde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve doğusu çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Bursa ve Bilecik çevrelerinde sis bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, gece saatlerinden itibaren bölgenin güneyi parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, gece saatlerinden sonra Batı Akdeniz parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte Eskişehir çevrelerinde sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölge geneli çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde (Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu) buzlanma ve don olayı ile birlikte sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Rize ve Hopa çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Şırnak ve Hakkari çevreleri kısa süreli yağmur ve karla karışık yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber