Avea'nın 'Hizmet Vermemesi' Bıktırıyor

Avea, oluşturduğu paketlerle memurlar arasında oldukça yaygınlaştı. Öyleki artık her memurun iki GSM hattı bulunmakta ve bu hatlardan birisi çoğunlukla Avea olmaktadır. Ancak Avea'nın verdiği hizmet genel olarak yetersiz bulunmaktadır. Memurlar.net olarak, sorunu gündeme taşımak amacıyla, sitemizin öğretmenler forumunda açılan ve il/ilçe bazında eleştirilerin yer aldığı yazıları bir arada sunuyoruz. Devamı için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Mayıs 2005 00:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aşağıdaki mesajlar bir gün içerisinde memurlar.net forumuna yazılmıştır. İlgili forum başlığını görmek için tıklayın.

Gönderen üye: aysu
MUŞ 'ta görev yapıyorum.Bulunduğum yerde evea dan bir yeri aradığınız zaman sürekli şebeke meşgul tonu alıyorum. Nedir bu rezalet .En az 30 kere aramadan sonra düşüyor.

Avea bizi enayi yerine koyuyor. Ama sabir ücreti almayı biliyor...


Gönderen üye: icono
bende erzurumdayım bizdede aynı sorun var.şebekeleri yetersiz olduğu için bunu yapıyor.yani aynı anda 100 aboneye hizmet verebilen bir şebekeye 5000 kişi yükleniyor bundan kaynaklanıyor. bu bir bahanemi ; değil tabiki alt yapın yoksa böyle bir kampanya getirme kardeşim yada sınırlama getir.


Gönderen üye: aysu
Altyapı yetersizliği bahane mi.

Bizden her ay parayı alırken altyapıdan bahsetmiyorlar.Aynı durum bazen sinop tada karşılaşıyorum. Burdadamı altyapı yetersiz.


Gönderen üye: kimyager_42
ağrı doğubayazıtta durum daha da feci

aradığınız kişinin telefonu acık olduğu halde "aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" demektedir sürekiii artık bu cümleden nefret eder olduk

forum yöneticileri bu konuyu anasayfaya taşırlarsa sanırım bir çözüm bulunabilir.


Gönderen üye: zeynepekim
valla doğru arkadaşlar. bulunduğum yerde de şebeke meşgul diyor sürekli..ve çabucak kesiliyor. altyapı yetersiz tamam da niye bunu kampanya düzenlemeden halletmezsin? buna ek olarak aslında çok da ekonomik olmadığını da düşünüyorum bunun. çoğu zaman kullanmadığım ya da kullanamadığım bir hatta niye düzenli para ödiyim ki?:....


Gönderen üye: hamdullah
malesef Batman'da da böyle... Bunu hakkediyoruz

Gönderen ziyaretçi: kahraman
Avea sorunları sadece milli eğitim bakanlığı personelinin sorunları ile kalsa iyi. Emniyet olarak da aynı sorunları yaşıyoruz. 1. Arama 2.arama 3.arama derken aramaların ardı arkası kesilmiyor... Netice sıfır... Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor.lütfen daha sonra tekrar deneyiniz... Denedikte sanki düştü. Şebeke yüzünden kullanmakta olduğumuz cep telefonları kafayı yiyecek bir gün... Saygılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber