En ilgisiz Bakan?

"Personel alımında, verdiği sözleri unutan 4 Bakan" haberini 24 Ocak'ta yapmıştık. Haber sonrasında, Sayın Faruk Çelik, Sayın Mehdi Eker ve sayın Erdoğan Bayraktar küçük de olsa bazı girişimde bulundular. Ancak, Sayın Hayati Yazıcı hakkında, 30 Ocak 2012 tarihinde, "İİBF'liler Sayın Hayati Yazıcı'ya soruyor" başlıklı 2. bir haber daha yapılmasına rağmen, şuana değin hiçbir açıklama yapılmamıştır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Şubat 2012 14:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İİBF mezunlarının sorunlarını, memurlar.net aracılığı ile iki defa Sayın Bakana yöneltmiş olmamıza rağmen, hala bir açıklama yapılmamıştır.

Oysaki kabinenin diğer Bakanları, Sayın Hayati Yazıcı gibi davranmadı. Küçük de olsa bazı açıklamalarda bulundular.

Ya Sayın bakanın basın danışmanları Bakanı yeterince bilgilendirmiyor. Ya da Sayın Hayati Yazıcı bu haberleri görüp ilgisiz kaldı. Ancak, yaşanılan durum, halka hizmet iddiasındaki bir siyasi iradenin Bakanına yakışmamaktadır.

Bu haber vesilesiyle bir kez daha sormak istiyoruz:

Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı, 2011 sonuna kadar 2000 kişilik alım yapılacağını her çıktığı televizyon programlarında söylemişti. 2012 yılının artık Şubat ayına girdik. Söz konusu alımlar neden bu kadar gecikmektedir, neler olmaktadır? Bu alımla ilgili yeni takvim nedir? 300 bine yakın mezun, Sayın Bakandan bu soruların cevabını bekliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber