2003 yılı öğretmen atamalarında branş bazında oluşan minimum puanlar

Haber Giriş : 30 Ağustos 2003 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2003 YILI İLK ATAMA SONUCUNDA , İLLERE ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMENLERİN BRANŞ BAZINDA MİNİMUM PUANLAR

Beden Eğitimi, Bes/Gıda Tek.Ev Y.ve Bes. Bilgisayar, Biyoloji, Coğrafya, El Sanatları, Elektrik, Elektronik/Telekom, Felsefe Grubu minimum puanlarını görmek için tıklayın.

Fen Bilgisi, Fizik Giyim/Hazir Giyim/Moda Ta, Görme Engelliler Sin.Ögr., IHL.Arapça Meslek Dersi, Ilkögretim Matematik Ögr., I.H.L. Meslek Dersleri Ingilizce, Iş Egit.(Is ve Tek. Egit), Iş Egitimi ( Ticaret ), Iş Egitimi (Ev Ekonomisi) Grubu minimum puanlarını görmek için tıklayın.

Isitme Engelliler Sşn.Ögr, Kimya, Kuaförlük-Cilt Bak.Güz., Makine Ressamligi Makine/Tesviye/Kalip Matbaa, Matematik, Metal Isleri, Mobilya ve Dekorasyon, Model Grubu minimum puanlarını görmek için tıklayın.

Motor, Muhasebe Grubu, Müzik, Nakis, Okul Öncesi/Çoc. Gel.Eg.Ög, Radyo-Televizyon, Rehber Ögretmenligi, Resim Is/Resim, Resim/Grafik Grubu minimum puanlarını görmek için tıklayın.

Sanat Tarihi, Sekreterlik Grubu Seramik, Sinif Ögr., Sosyal Bilgiler, Su Ürünleri, Tarih, Tekstil, Turizm ve Otelcilik Grubu, Türk Dili ve Edebiyati Türkçe, Zihin Engelliler Syn. Ög.Grubu minimum puanlarını görmek için tıklayın.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber