2. KPSS Deneme Sınav Sonuçları

Memurlar.net server'larında yaşadığımız teknik bir sorundan dolayı, düzenlemiş olduğumuz deneme sınavlarının sonuçlarını yayınlamakta geciktik. Bu nedenden dolayı, ziyaretçilerimizden özür dileriz. Bugün 2. deneme sınav sonuçlarını ve sınav öncesinde açıklamış olduğumuz ödüllere hak kazananları yayımlıyoruz. 3. deneme sınavının sonuçları ise yarın açıklanacaktır. Sonuçları görmek için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Haziran 2005 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net olarak ilkini Dokuz Eylül Kariyer Merkesi, ikincisini ise Dosya Eğitim Danışmanlık kurumlarıyla yaptığımız deneme sınavlarına http://sinav.memurlar.net adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Yapmış olduğumuz anlaşmalar gereğince deneme sınavlarının soru ve cevaplarına sadece sınava katılan üyeler erişebilecektir. Soru ve cevaplara bugün itibariyle online erişilebilmektedir.

2. Deneme sınav sonuçlarında ilan edilen ödüllere hak kazananlar ise aşağıda yer almaktadır. Bazı adayların isteği üzerine kişilerin memurlar.net'teki kullanıcı adları yayınlanmıştır. Kazanan adaylara mail gönderilmiş olup, gönderdiğimiz mail kendisine ulaşmayanlar 0 312 418 61 58 nolu telefondan Sümeyra Ergincan'la görüşebilirler.

II. Deneme Sınavı Sonuçları

KİTAP ÖDÜLLERİ

Eğitim Bilimleri
Gazimatik
Ebrusu
Kızılcıkkkk
sada
yucel42

Genel Kültür Genel Yetenek
Songül_PÜSKÜRT
duygu_zuzu
elkyakupelk
fenci33
muhsin_gulen

KPSS-A
yüksel
canercan
zeycan03
besevler
ilkemiroglu
atabey2334

OTEL ÖDÜLÜ/ KPSS A Birincisi
1 Haftalık Otel ödürü: KOCERO

KURS ÖDÜLÜ/ Kur'a ile belirlenmiştir.

1. Kur Dosya Eğitim Kurumlarından Herhangi bir alanda kurs: RABİA ÖZTÜRK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber