Forumun Yeni Yüzü Test Yayınına Başladı

Daha önceki forum alt yapısında yaşadığımız sorunlardan dolayı 4 aydır üzerinde çalıştığımız Forumun yeni yüzü test yayınına başlamıştır. Yeni forum bir öncekine nazaran çok daha hızlı ve tüm memurlar.net servisleriyle uyumlu olarak tasarlanmıştır. Memurlar.net forumuna http://forum.memurlar.net adresinden ulaşabilirsiniz. Forum hakkındaki istek ve şikayetlerinizi "Memurlar.net'e Öneriler" kısmına yazabilirsiniz. Yeni forumun bazı özelliklerine bakmak için başlığa tıklayın.

Haber Giriş : 11 Haziran 2005 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni Forumun Bazı Özellikleri

1- Daha önce sık sık yaşadığımız başka haber sitelerinden kopyalanıp memurlar.net forumuna yapıştırılan resimli sayfalar forum alt yapısını çok fazla işgal ettiğinden bu uygulamaya son verilmiştir. Bundan sonra foruma resim kopyalaması yapılamayacaktır. Yine bu şekilde foruma uygun olmayan resimlerin yapıştırılması bir daha yaşanmayacaktır.

2- Yeni sistem mesajlarda sadece paragraf aralığını algılamaktadır. Bu nedenle link, koyu veya farklı renk ve boyutlarda yazı yazılması uygulamasına son verilmiştir.

3- Foruma Duyuru sistemi eklenmiştir. Önemli duyurular buradan sizlere iletilecektir.

4- Foruma "Editörün Seçtikleri" başlıklı bir bölüm eklenmiştir. Buna ilişkin önerilerinizi simurganka veya Ddevran'a iletebilirsiniz.

5- Üyelik bölümündeki "Beni Hatırla" (İki hafta boyunca), bir mesajın cevaplanmak istenmesi halinde sayfanın yenilenmeden "Cevap yazma kutucuğunun" açılması ve alt sayfalardaki dolaşımda yine sayfanın yeniden yüklenmesi beklenmeden hızlıca dolaşılabilmesi sistemin yeni özelliklerindendir.

6- Şu an için tek sorun, bir yazı cevaplandığında bir üst sayfanın (Cevap sayıları ile başlıkları alt alata gösteren sayfa) 10 dakika sonra güncellenmesidir.

http://forum.memurlar.net

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber