Eski Güreşci Merhum Fevzi Şeker adına Turnuva düzenleniyor.

Geçtiğimiz Aralık ayında vefat eden eski milli güreşçi ve Avrupa şampiyonu ve Antrenör Fevzi Şeker adına Kağıthane'deki okullarda güreş turnuvası düzenleniyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kağıthane Belediyesi'nin ve Hasbahçe Güreş Kulübü'nün ortaklaşa düzenleyeceği turnuva 28 - 29 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Kağıthane bölgesindeki belirli okullarda yapılacak turnuvalar sonucunda dereceye giren öğrenciler profesyonel güreş eğitimi almaya hak kazanacaklar.

Bugün yapılan tanıtım toplantısına Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Hasbahçe Güreş Kulübü Başkanı, Güreş Antrenörü Halil İbrahim Oktay ve Merhum Fevzi Şeker'in ağabeyi Yusuf Şeker katıldı.

Belediye Başkanı Kılıç ve Kağıthane Kaymakamı Varıcıer ise kürsüde birer konuşma yaptılar. Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, ?Rahmetli Fevzi Şeker'i ben de bir kez daha rahmetle anmak istiyorum. Kendisinin hem örnek kişiliği hem de spor kişiliği ile gençlerimize örnek bir insan olduğunu biliyordum. Onun adına Kağıthane'de böyle bir turnuva yapılmasına inanın çok mutlu oldum. Turnuvanın 2012 İstanbul Spor Başkenti uygulumaları içerisinde olduğunuda biliyoruz. Bu da bu tür organizasyonların önemini bir kat daha artırıyor.? dedi.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ?Bugün buraya farklı bir merasim düzenlemek için geldik. Rahmetli eski güreşçi Fevzi Şeker anısına düzenlediğimiz turnuva için buradayız. Turnuvanın hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnsallah güreş kulübümüzde, federasyonumuzla çalışmalara devam edecek. Ata sporumuza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber