Aile Bakanlığı, promosyonlarla ilgili soruşturma başlattı

Geçtiğimiz aylarda, gündeme gelen konulardan birisi de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının promosyon paralarına ilişkin tutumu idi. Kurumun, fakir fukara için tahsis edilmiş paralardan alınan banka promosyonlarını kendi kurumsal lüks ihtiyaçları için kullandığı belirtilmekteydi. Bakan Fatma Şahin aylar sonra bir vekile verdiği cevapta, soruşturma açtırdığını belirtmiştir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2012 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Milletvekili Av. Mahmut TANAL tararından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma ŞAHİN'e yöneltilen Banka Promosyonlarına ilişkin soru önergesine nihayet beklenen cevap geldi. Sosyal Yardım Paralarının bankalarda bekletilmesi karşılığında alınan promosyon paralarının akibeti hakkında Bakanlığın soruşturma yaptığı yönünde önergeye cevap geldi.

Konunun ciddiyetini kavrayan Bakanlık aynı zamanda da takip edildiğini bildiği için kendisine yakışanı yaparak konunun incelendiğini belirtmiştir. İnşallah soruşturma sonucunu da aynı hassasiyetle kamuoyuyla paylaşarak eğer yanlış yapan varsa cezlandırıldığını görürüz ve fakirin parasıyla kimsenin keyif süremeyeceği beyinlere kazınır. Herkesin her yaptığı işin hesabını verecek şekilde hareket etmesi gerektiğini bu şekilde bir kez daha öğrenmiş olduk. Darısı diğerlerinin başına.

İşte soru önergesi ve verilen cevap...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber