MEB'den MEBBİS yöneticilerinin görevlendirmeleri hakkında açıklama

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?MEB'den görevlendirmeler hakkında açıklama? haberimizde ?Görevlendirmelerle ilgili yapılacak olanların yerinde bulmakla birlikte, iptal edilecek görevlendirmelere özellikle MEBBİS biriminde MEBBİS yöneticisi olarak görevlendirilen öğretmenlerin dahil olup olmadığı konusunda tereddütler bulunmaktadır.

MEBBİS yöneticisi olarak görevlendirilen öğretmenlerin görevlendirmelerinin iptal edilmemesi gerekmektedir.

Bu görevlendirmeler iptal edilirse zaten atama ve yer değiştirme dönemlerinde epey kargaşa yaşayan İl Mili Eğitim Müdürlükleri birde tecrübeli MEBBİS yöneticilerinin görevlendirmelerinin iptali ile iyice sıkıntı yaşayacaklardır.? şeklinde yaptığımız açıklama yapmıştık bunun üzerine MEB ?İl/İlçe MEBBİS Yöneticilerinin görevlendirmeleri devam etmektedir.? şeklinde il mili eğitim müdürlüklerine aşağıdaki maili göndermiştir.

Ahmet KANDEMİR
Memurlar.net Öğretmenler Bölüm Sorumlusu

İşte, İl/İlçe MEBBİS Yöneticilerinin görevlendirmeleri devam etmektedir. Yazısı.

?????.. VALİLİĞİNE

(İl Millî Eğitim Müdürlüğü)

İlgi : İl/İlçe MEBBİS Yöneticisi Görevlendirme Kararnamesi

Ekteki ilgi yazıda belirtildiği üzere 16 Ocak 2012 tarihinde yapılan İl/İlçe MEBBİS Yönetici Görevlendirme işlemi bu göreve kadrolu çözümleyici ve programcı personel atanıp görevine başladıktan altı ay sonra daha bu görevini yürütmek üzere yapılmıştır. Bu nedenle İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Grup Başkanlığı tarafından 23 Temmuz 2012 tarihinde gönderilen e-postada belirtilen görevlendirme ile çalışan öğretmenlerin görevlendirmelerinin sona erdirilmesi kapsamı dışındadır. İlgi yazı ile görevlendirilen İl/İlçe MEBBİS Yöneticilerinin görevlendirmeleri devam etmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Volkan AKÇAY
Bakan a.
Bilgi İşlem Grup Başkanı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber