Ankara Alışveriş Festivali'ne katkıda bulunanlara plaket verildi

Ankara Ticaret Odası (ATO), 8 Haziran -1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali'ne katkıda bulunanlara teşekkür plaketi verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 21:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Festivalin kitlelere ulaşmasında emeği geçen basın kuruluşları arasında Cihan Haber Ajansı (Cihan)'da ödül aldı.

Ankara Ticaret Odası Meclis Toplantısı ve plaket töreni, ATO Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. ATO Başkanı Salih Bezci burada yaptığı konuşmada 8 Haziran ? 1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Ankara Alışveriş Fesitvali'nin, Başkent'teki tüm sektörleri canlandırdığını belirterek, ?Ekonomik ve sosyal alanda şehrimize büyük hareketlilik kazandıran festivalin oluşumunda ve kitlelere ulaşmasında emeği geçen isimlere bugün burada birer plaketle teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.? dedi.

Festivalle birlikte, tüm sektörlerde ciroların büyük oranda arttığını söyleyen Bezci, ?Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre toplam ciroda yüzde 33'lük bir artış tespit edilmiştir.? diye konuştu.

Yabancı ve yerli turist sayısında da artış yaşandığına dikkat çeken Bezci, en çok harcamayı sırasıyla Kuveytli, Azerbaycanlı ve Amerikalı turistlerin yaptığını aktardı.

Bezci'nin konuşmasının ardından, festivale katkıda bulunanlara teşekkür plaketi verildi. Festivalin kitlelere ulaşmasında emeği geçen basın kuruluşları arasında Cihan Haber Ajansı'da ödül aldı.

Toplantının ardından bir de iftar yemeği verildi. Yemeğe, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber