İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

MEB'den, KPSS ile kadroya atanıp yargı kararı olanları hakkında açıklama

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sözleşmeli öğretmen olarak görev yapmakta iken KPSS puanlarına göre kadrolu öğretmen olarak atananlardan, hakkında 632 sayılı KHK uyarınca kadroya geçenlere tanınan haklardan adaylığının kaldırılması ve zorunlu hizmetten muaf tutulmasına yönelik yargı kararı olanların başvuruları kabul edilecek.

Fakat ilginçtir ki;

2012 Yılı Öğretmenlerin Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirme Kılavuzunun;

?1.18. Bu kılavuzda yapılan açıklamaların uygulanmasına yönelik açıklamalar, Bakanlığın http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. Bu duyurular, hak kaybına uğramamaları bakımından öğretmenlerimizce takip edilebilecektir.? maddesinde ve,

2012 Yılı Öğretmenlerin İller Arası Yer Değiştirme Kılavuzunun; ?1.17. Bu kılavuzda yapılan açıklamaların uygulanmasına yönelik açıklamalar, Bakanlığın http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. Bu duyurular, hak kaybına uğramamaları bakımından öğretmenlerimizce takip edilebilecektir.? maddesinde açıklamaları olmasına rağmen İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde bu saat ve tarih itibariyle bir açıklama bulunmamaktadır.

Ahmet KANDEMİR
Memurlar.net Öğretmenler Bölüm Sorumlusu

İşte MEB e-maili

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber