Yaz Kur'an kursu öğrencileri arasında bilgi yarışması

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaz Kur'an kurslarına katılan öğrenciler arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler, bisiklet ve para ile ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Külliye Camii'nde 18 Haziran tarihinden itibaren yaz kurslarına katılan 140 öğrenci, bilgi yarışmasında bisiklet ve para ödülü kazanmak için ter döktü. Üç kategoride ve 10 soru üzerinden yapılan bilgi yarışmasında Fatma Gül Kızılboğa birinci, Ayşe Kızılboğa ikinci ve Derya Öztürk üçüncü geldi. Dereceye giren öğrencilere bisiklet ve para ödülünü Külliye Camii İmam Hatibi Mustafa Yılmaz ile din görevlisi Zekeriya Ersoy verdi. Yaz kurslarının bu cuma sona ereceğini belirten imam hatip Mustafa Yılmaz, camilerinde 140 öğrencinin yaz kursuna katıldığını söyledi.

'Marifet iltifata tabidir' ilkesinden yola çıkarak yaptıkları bilgi yarışmasıyla öğrencileri ödüllendirmek istediklerini belirten Yılmaz, birinci gelen öğrencilere bisiklet ile 160 lira para ödülü verdiklerini söyledi. İkinciye 80 ve üçüncüye 60 lira para ödülü verdiklerini belirten Yılmaz, amaçlarının öğrencilere marifet iltifata tabidir diyerek bilgiyi ödüllendirmek istediklerini ifade etti. Bisiklet ve para ödülü kazanan öğrenciler kurs öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber