Mutabakat Metnini Biz Yayınladık Ama...

2005 yılı toplu görüşmelerini sıcak bir şekilde sizlere aktarmaya çalıştık. Bu çerçevede 29 Ağustos akşamı imza altına alınan mutabakat metni tarafımızca scan edilip 30 Ağustos sabahında memurlar.net'e girilmiştir. Bu metni görüşmeye katılan tüm sendikalar, memurlar.net'ten alıntılayarak, sitelerinde alıp kullandılar. Buna bir itirazımız olmadığı gibi olmazda... Zira metnin asıl sahibi konfederasyonlar ve sendikalardır. Ancak diğer haber siteleri metni memurlar.net'ten almalarına rağmen kaynak olarak Kamu-Sen'i göstermiştir. Bunun tek istisnası haber10.com sitesi olmuştur.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Eylül 2005 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burada kaynak göstermeyen haber sitelerine şu hatırlatmada bulunmak istiyoruz... Haberi her ne kadar Kamu-Sen'in internet sitesinden aldıklarını belirtiyorlarsa da metnin memurlar.net'ten alındığı açıktır. Zira bu haberin diğer sitelerce aynen yayınlanayacağını ancak kaynak gösterilmeyeceğini bildiğimizden "memurlar.net" ibareleri metnin içine de gizlemiştik... Bu konudaki kontrol, kılavyenin CTRL F tuşları yoluyla çok rahat bir şekilde yapılabilir.

Kaynak göstermeyen siteleri ayrıca belirtme gereği duymuyoruz... Ancak sanırız bu metni tüm haber siteleri yayınladı. Sanal alemi takip eden ziyaretçiler kendilerini yakından tanıyorlardır. Bu açıdan, yeni bir haber sitesi olmasına rağmen kaynak göstererek alıntı yapan haber10.com'a duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber