Nazilli Belediyesi'nden 3,5 yılda eğitime 5 milyon TL destek

Nazilli Belediyesinin son 3,5 yılda eğitime verdiği destek 5 milyon TL'yi geçti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 21:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nazilli Belediyesinin son 3,5 yılda eğitime verdiği destek 5 milyon TL'yi geçti. Belediye Başkanlığı'ndan önceki görevlerinde hastane müdürlüğü ve öğretmenlik yapan Başkan Alıcık, İlçenin her alanında eğitimin yanında olduklarını ifade etti.

Sadece eğitime yaptıkları yatırımın son 3 yılda 5 milyon lirayı geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Nazilli Belediyesi ihtiyaç duyulan her yerde hizmet üretiyor. Özellikle okulların açılmasına sayılı günler kala ilçedeki okullarımızın ihtiyaçlarını tamamlamaya gayret ediyoruz. Okullarımızın temizliğinden, badana ve boyasından tutunda çevre düzenlemesine kadar yapmaktayız. Eğitimin her noktasında belediyenin desteği ve çalışması devam ediyor. Kısaca Nazilli bizim için bir şantiye. Eğitim, sağlık ve sosyal alanda yapılan yatırımlar halkımızın refahı ve huzuru için yapılmaya da devam edecek" dedi.

"EĞİTİMİN HER ALANINDA VARIZ"

İl Özel İdare binasının yaptırdığı Atatürk İlköğretim Okulunun eski binasının yıkımının okulların açılmasına saatler kala çözümlenmediği için belediye olarak duyarlılık göstererek eski okulun yıkımının, hafriyat işlemlerinin ve çevre düzenlenmesinin kendileri tarafından yapıldığını ifade eden Başkan Alıcık; "Biz okullarımızın her zaman yanındayız. Şu anda buradaki okulumuz hizmet bekliyor. Eğer biz bu çalışmayı yapmazsak yarın okula başlayacak olan çocuklarımız zarar görebilir. Zaten okullar başladığında bu çalışmayı yapamayız. Nazilli belediyesi eğitimin her alanında duyarlı bir belediye olarak vardır ve var da olacaktır. Çünkü biz eğitime, sağlığa ve sosyal yaşama büyük önem veriyoruz. Hiç kimseden destek beklemeden sadece çocuklarımızın,,insanlarımızın rahatı, huzuru için çabalıyoruz. Burada görmüş olduğunuz eski bina da kendi haline bırakılmış ve okulların açılmasına az bir zaman kalmasına rağmen herhangi bir girişimde de bulunulmamıştır. Belediye olarak hemen yıkım ve hafriyat çalışmalarına başladık. Kısa süre içerisinde çalışmayı tamamlayarak çevre düzenlemesine geçeceğiz. Pazartesi gününe kadar da okulumuzu tertemiz halde öğrencilerimizin kullanımına sunacağız. Ayrıca burada kantin ihtiyacı da var. Onu da en kısa sürede ihale ederek tamamlayacağız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber