Adıyaman Emniyet Müdürlüğü sular altında kaldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Ekim 2012 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADIYAMAN'da, etkili olan yağmur Emniyet Müdürlüğü'nün nezarethane bölümünün sular altında kalmasına yol açtı. Şiddetli yağışın daha fazla hasara yol açmaması için polisler, kum torbaları ile müdürlük binası önünde set oluşturdu.

Gece boyu devam eden ve kent yaşamını olumsuz yönde etkileyen şiddetli yağmur sonrası Emniyet Müdürlüğü bahçesi sular altında kaldı. Emniyet Müdürlüğü'nün nezarethane bölümü tamamen sular altında kalırken, ekip araçlarıyla taşınan kum torbaları ile müdürlük önünde set oluşturuldu. Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, nezarethane bölümünün su altında kaldığını belirterek, "Nezaretlerde kalan yok ama nezaretlerde sular altında kalmış durumda. Tahliye için ekiplerimiz ve itfaiye görevlileri çalışıyor" dedi.

70 KOYUN TELEF OLDU

Şiddetli yağmurun etkili olduğu Adıyaman'da TOKİ konutları yakınında bulunan Ramazan Taştan'a ait hayvan barınağı da yıkıldı. Yıkılan barınakta bulunan 70 küçükbaş hayvan telef oldu. Hayvanlarının telef olmasıyla birlikte üzüntü yaşayan besici Ramazan Taştan, "Bayramda kurbanlık olarak sattığım veya satacağım koyunların telef olduğunu görünce şoke oldum. 30 bin lira zararım var" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber