30 Ekim 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kosta Rika Dışişleri Bakanı Jose Enrique Castillo Barrantes ve beraberindeki heyeti kabil edecek. (17.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kosta Rika Dışişleri Bakanı Jose Enrique Castillo Barrantes ile çalışma kahvaltısında bir araya gelecek. İki bakan daha sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

AK Parti ve CHP grupları Meclis'te toplanacak. (11.30-13.30)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ?Sâdâbâd Mesire Alanı Çevre Düzenlemesi Projesi'ni yerinde inceleyecek, basın mensuplarını bilgilendirecek. (12.00)

Açlık grevlerine destek amacıyla KCK, BDP ve DTK'nın ilan ettiği ?Topyekün direniş günü' sebebiyle Diyarbakır'da gösteriler yapılacak. Kepenk kapatma eyleminin yapıldığı şehirde BDP de, grup toplantısını Diyarbakır E Tipi Cezaevi önünde yapacak. (13.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan Almanya'ya hareket edecek. (14.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iki günlük resmi ziyaret için Almanya'ya gelecek.

ABD'de en az 13 insanın ölümüne sebep olan Sandy kasırgası ile ilgili gelişmeler izleniyor.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

AVRASYA FEED

Rusya'nın başkenti Moskova'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Swiss Otel'de gerçekleşti. Moskova'da bulunan Türk toplumu, yabancı büyükelçilik çalışanları ve Rus halkından yüzlerce misafirin katılımı ile yapılan kutlamalara yoğun ilgi dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası, 3. tur maçlarında Tepecikspor-Gençlerbirliği ve Torku Konyaspor-Nazilli Belediyespor karşı karşıya gelecek. (13.30-20.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber