İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Havalar nasıl olacak? - Haritalı/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güney Ege, Batı Akdeniz, Uşak, A.Karahisar ile akşam saatlerinden itibaren İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Amasya ve Tokat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), Karadeniz ile Marmara'nın kuzey kıyılarında batı ve kuzeybatı zamanla doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Çarşamba) Güney Ege, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı, batısı çok bulutlu, bugün (Çarşamba) Antalya, Burdur ve Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Konya'nın güney ve batısının, bu gece ve yarın (perşembe)sabah saatlerinde güney ve dogusu ile Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı, doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Çarşamba) kıyıları ile yarın (Perşembe) Orta Karadeniz kesiminin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber