TEM'deki kaza trafiği felç etti/ Video

TIR sürücüsü feci şekilde can verdi, kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda trafik felç oldu!

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza Gaziosmanpaşa TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa Avrupa Konutları Mevkii, Edirne istikametinde 05.30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, 06 EY 7753 plakalı TIR sürücü, Emrah Kara yönetimindeki 16 LP 948 kamyona arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza alanına gelen itfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmak için büyük uğraş verdi. Çapmanın etkisiyle TIR'ın içerisinde sıkışan Kazım Bozkurt (30) hayatını kaybettiği belirlendi. Kazaya sabaha karşı oluşan yoğun sis ve TIR şoförünün seyir halindeyken uyuya kalmış olabileceğinin neden olduğu tahmin ediliyor. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

TRAFİK FELÇ OLDU

Bu arada , kaza karışan kamyon olay yerinden götürülürken TIR ise yol kenarına çekildi. Meraklı sürücülerin de etkisiyle TEM otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Yoğunluk hala devam ediyor.

TEM'DE KAMYON DEHŞETİ!

Tuzla'da kamyonun arkadan çarptığı otomobil takla atarak karşı şeritten gelen yolcu servisinin altına girdi.

Kazada otomobilde sürücüsü hayatını kaybederken kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı.

TEM Otoyolu Tuzla Orhanlı yan yoldaki kaza sabah saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiyle göre, Tuzla'dan Gebze istikametine ilerleyen 57 yaşındaki Yusuf Aydın'ın kullandığı 34 TS 4822 plakalı otomobile aynı yönde ilerleyen 60 TF 520 plakalı kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil takla atarak karşı yöne geçti.Bu sırada karşı yönden gelen bir yolcu servisi takla atan araca çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Aydın araçta sıkışırken , kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan sürücüyü araçtan çıkararak ambulansa bindirildi. Ağır yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle TEM yan yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra yol trafiğe açılırken,polis ekipleri kaçan kamyonu yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber