İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hafta sonu havalar nasıl olacak? - Haritalı/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Marmara, Ege, İç Anadolu ve Karadeniz'de 4 ila 6, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), Karadeniz kıyılarında doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Ege'de kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Batısının parçalı çok bulutlu ve kısa süreli kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu; Eskişehir, Çankırı, Ankara ve Konya çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Düzce ve Bolu ile zamanla bölge genelinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Cuma

Cumartesi

Pazar

Pazartesi

Salı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber