Okulun istediği 20 liralık aidatı, Başbakan Erdoğan'a şikayet etti/ Vi.deo

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2012 07:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'a giderken Kazan'da yol üstündeki bir kavuncu tezgahına uğrayarak kavun yedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'da 2 gün sürecek 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışına katılmak üzere Kızılcahamam'a gitti.

Erdoğan, Kazan ilçesinden geçerken yol kenarındaki bir kavuncu tezgahında aracını durdurdu. Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün ikram ettiği kavunların tadına bakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'a da ikram etti. Erdoğan, kendisini takip eden gazetecilere ise elleriyle kavun yedirdi.

Tezgahtaki birkaç kavunun daha tadına bakan Başbakan Erdoğan, Belediye Başkanı Ertürk'ün tamamen doğal olduğunu söylediği domatesi de koklayarak tadına baktı.

Tezgahtara hayırlı işler dileyen Erdoğan, yoluna devam etti.

Erdoğan, Kızılcahamam'a girişinde de kendisine el sallayan vatandaşların yanına gidip, çocuklar ve aileleriyle sohbet ederek oyuncak dağıttı.

Bir vatandaşın ilköğretim okullarında çocuklardan aidat adıyla 20 lira talep edildiğini söylemesi üzerine Erdoğan, konuyla ilgileneceğini, Kızılcahamam'daki toplantıda konuyu Milli Eğitim Bakanı'na aktaracağını, böyle bir uygulamaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Erdoğan, daha sonra toplantının yapılacağı tesisin yakınlarında bulunan bir gözlemeciye gitti. Geçen yıl da aynı gözlemeciye uğrayan Erdoğan, işletmenin sahibi ailenin ikram ettiği gözlemelerden yedi.

Muhabir: Kadir Karakuş / Aylin Sırıklı Dal / Ertuğrul Subaşı

Yayıncı: Erdem Gültekin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber