Suriye mermileri Türk vatandaşlarını vurdu:2 yaralı/ Video

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Suriye tarafından gelen mermiler sonucu 2 Türk vatandaşı vuruldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sabah saat 04.00 sıralarında Ceylanpınar ilçesine sıfır noktada bulunan Rasulayn bölgesine alınması için Özgür Suriye ordusu PYD ile Esad askerleri tarafından çatışma başlamıştı. Çatışmalar hala devam ederken, Ceylanpınar ilçesinde Suriye tarafından gelen mermiler nedeniyle Halime İnci (50) ile Ömer Ver (22) yaralandı.

Ağır yaralanan olan Ömer Ver Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Halime İnci ise Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan, olayı duyup hastaneye akın eden ilçe halkını çevik kuvvet ekipleri sakinleştirdi.

ZIRHLI ARAÇLAR SINIR BÖLGESİNE GÖNDERİLİYOR

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine sınır olan Suriye'nin Rasulayn kentinde çatışmalar devam ederken, Şanlıurfa'dan sınır bölgesine askeri sevkiyat yapılıyor.

Suriye'nin Rasulayn kentinde, gece geç saatlerde Esad askerleri ile özgür Suriye ordusu arasında başlayan çatışmalar aralıksız devam ediyor. Ceylanpınar ilçesinde de hareketlilik yaşanırken, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan hareketlenen zırhlı araçlar, sınır bölgesine gönderildi. Güvenlik önlemlerinin hat safhaya çıkarıldığı Ceylanpınar'da, zaman zaman Rasulayn tarafından gelen kurşunlar ilçedeki bir çok yere isabet ediyor. Ceylanpınar Belediyesi ve polis ekipleri sık sık anons yaparak, vatandaşları dışarı çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber