Yeni Bir Memur Ataması Daha Yapılacak

Bu yılın ilk memur yerleştirmeleri Temmuz ayında ÖSYM Başkanlığı tarafından yapıldı. Bu yerleştirmelerde bazı adayların tercih ettikleri nitelikleri taşımamaları nedeniyle bir kısım kadrolar boş kalmıştır. Bu boş kalan kadrolar ile kamu kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda tespit edilecek olan ilk defa atama yapılacak kadrolara bu yıl yeni bir yerleştirme daha yapılması planlanmaktadır. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Ekim 2005 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni yerleştirmelere yönelik yazı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ali Şahin tarafından tüm kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilmiştir. Yazıda, kadrolarına ilk defa atama yoluyla yerleştirme yapmak isteyen kurumların, buna yönelik taleplerini 31 Ekim tarihine kadar Devlet Personel Başkanlığına göndermesi istenilmiştir.

Tüm kamu kamu kurumlarının taleplerini Devlet Personel Başkanlığına iletmesinin ardından bu Başkanlıkça talepler mevzuat çerçevesinde bir değerlendirmeye tabi tutulacak, sonra da yerleştirme listesi ilan edilmek üzere ÖSYM Başkanlığına gönderilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber