11/11/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında düşen askeri helikopterde şehit olan 17 asker için Diyarbakır 2. Taktik Ana Jet Üs Komutanlığı'nda tören düzenlenecek. Törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Başbakan Erdoğan, tören ardından Rize'ye hareket edecek. (12.00)

34. Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu ve Halk Koşusu yapılacak. (09.00/09.30)

Avrupa Birliği sürecinde yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Reform İzleme Grubu Toplantısı, Bursa'da yapılacak. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantıya, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın katılması bekleniyor. (11.15)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 27. Reform İzleme Grubu Toplantısı'na katıldıktan sonra İnegöl'de yaptırılan adliye sarayının açılışını yapacak.(11.15-16.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri'de. Yıldız, Pervari'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan jandarma uzman çavuşlar Onur Karasungur ve İbrahim Çelik'in ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulunacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Afyonkarahisar'da. Kılıç, spor kompleksi inşaat alanında incelemede bulunacak, AK Parti İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak, öğrenci yurdunu ve esnafı ziyaret edecek. (10.00-15.40)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Suriçi Grubu Derneği'nin İstanbul Barcelo Eresin Topkapı Otel'de düzenlediği ?İstanbul Toplantıları' konulu programa katılacak. (10.30)

CHP Parti Meclisi toplanıyor. (11.00)

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın ?Birlikte Yaşama Ödülleri', İstanbul Kongre Merkezi'nde sahiplerini bulacak. (19.00)

Yıldırım Belediyesi, kestane festivali düzenliyor. Festival kapsamında, 1 dakika içerisinde en çok kestane yeme yarışması ile en iri ve güzel kestane yarışması düzenlenecek. (15.00)

Başkan Barack Obama, çekişmeli bir seçim ardından yeniden seçildi. Yeni başkanlarını seçen Amerikalılar, bundan sonra beklentilerin hayata geçmesini istiyor. Ekonomi ve işsizlikten sağlık reformuna, İran'la nükleer krizden Suriye, Irak ve Afganistan'a kadar zorlu maddeler başkanın masasında. Obama'ya oy veren seçmenler, ilk dönemde yapmak istediği ve yapamadığı konuların yeni dönemde icraata geçmesini temenni ediyor. (Özel)

Taylandlı Qipao, iki yıl kadar önce başladığı mesleğinde, sıra dışı bir yöntemle müşterilerini güzel bir yüze kavuşturduğunu iddia ediyor. Qipao'yu diğer güzellik uzmanlarından ayıran en temel özellik, herhangi bir ilaç kullanmadan, sadece yüze atılan tokat ile güzelleştirmesi. Taylandlı güzellik uzmanı, herkesin cevabını aradığı genç kalmanın sırrını tokatta bulduğunu söylüyor. (Özel)

Gazprom'un Resmi Sözcüsü Sergey Kupriyanov, Türkiye ile başarılı bir enerji işbirliği gerçekleştirdiklerini, Rus doğalgazı sayesinde Türkiye'nin kömür dumanı kirliliğinden kurtulduğunu söyledi. Rus yetkiliye göre, İstanbul'da özellikle kış mevsimlerinde nefes almakta zorlanılırken, şimdi hava tertemiz. (Özel)

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Binicilik Kupası Koşusu'nu izleyecek. (15.00)

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta maçları; Gaziantepspor - Gençlerbirliği, Mersin İdman Yurdu - Galatasaray, Sanica Boru Elazığspor - Kayserispor ve Fenerbahçe - Orduspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (14.00/17.00/19.00/20.00)

PTT 1. Lig'de 11. hafta maçları; oynanacak Ankaragücü - TKİ Tavşanlı Linyit, Kartal ? Torku Konyaspor, 1461 Trabzon ? Gaziantep Büyükşehir Belediye, Manisaspor ? Samsunspor, Bucaspor ? Adana Demirspor ve Kayseri Erciyesspor ? Denizlispor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (14.00/16.00/19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber