ÖSYM eğitimlerine katılanların harcırah alabilmesi için ne yapması gerekiyor?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ekim 2005 00:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilindiği gibi ÖSYM yeni bir sistemin uygulamasına geçmeye hazırlanıyor. Bu sisteme ait ilk eğitimler Eylül ayında, belli merkezlerde yapılmış ve liselerden öğretmenlerimiz bu eğitimlere davet edilmişti.

Bu eğitimlere katılmış olanların harcirahlarının ödenebilmesi ve katılamamış olan okullarımız için telafi eğitiminin organize edilebilmesi için http://bm.osym.gov.tr/appcenter/bilgi.aspx web adresinde yeni bir çalışma başlatılmıştır.

1. Eğitime katılmış olan kişilerin http://bm.osym.gov.tr/appcenter/bilgi.aspx adresinden maaş hesap numaralarını sisteme kaydetmeleri gerekemektedir. Burada iki önemli nokta bulunmaktadır:
a. Verilen hesap numarasının eğitime katılmış olan kişiye ait olması gerekemektedir.
b. Verilen hesap numarasının, mümkünse katılımcının maaş hesap numarası olması gerekmektedir.

2. Eğitime katılmamış olan kişilerin ise yine bu siteye giriş yapmaları gerekmektedir. Böylece eğitime katılmamış, ancak sistemle ilgili bilgi edinmek için istekli olan kişilerin listesini elde etmiş olacağız.

http://bm.osym.gov.tr/appcenter/bilgi.aspx adresli web sayfası 04-10 Ekim.2005 tarihleri arasında aktif olacaktır. İlgili kişilerin bilgi girişlerini bu tarihler arasında tamamlamaları gerekemektedir.

Bu konuda ilinizde bulunan okul ve öğretmenleri bilgilendirir ve bilgi girişlerini sağlayabilirseniz çok seviniriz. Projemize göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Web sitesi ile ilgili sorunlar için 0 312 295 21 09 numaralı telefondan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Proje Grubu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber