MTA Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile, kurumda mühendis veya yüksek mühendis olarak çalışanlar müfettiş olarak atanabilecekler.

Haber Giriş : 20 Kasım 2003 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MTA Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile, kurumda mühendis veya yüksek mühendis olarak çalışanlar müfettiş olarak atanabilecekler.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliğine Bir Geçici Madde Eklenmesine Dair Yönetmelik ile; Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünde, mühendis veya yüksek mühendis olup Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı veya Bölge Müdürü görevlerini en az bir yıl süreyle asaleten yürütmüş, gizli sicil raporları çok iyi veya iyi olanlardan; aylıktan kesme, kademe ilerlemesinin durdurulması ve daha ağır cezalardan birini almamış olanlar, bu madde hükmünün yürürlük tarihinden itibaren 3 ay içinde Genel Müdürün oluru ile müfettişliğe atanabilecekler.


Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliğine Bir Geçici Madde Eklenmesine Dair Yönetmelik

MADDE 1 ? 29/11/1993 tarihli ve 21773 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliğine aşağıdaki Geçici Madde eklenmiştir.

"Geçici Madde 2 ? Bu Yönetmeliğin 23 üncü maddesinin (e) ve (h) bentlerindeki nitelikleri haiz, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünde, mühendis veya yüksek mühendis olup Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı veya Bölge Müdürü görevlerini en az bir yıl süreyle asaleten yürütmüş, gizli sicil raporları çok iyi veya iyi olanlardan; aylıktan kesme, kademe ilerlemesinin durdurulması ve daha ağır cezalardan birini almamış olanlar, bu madde hükmünün yürürlük tarihinden itibaren 3 ay içinde Genel Müdürün oluru ile müfettişliğe atanabilirler."

Yürürlük

MADDE 2 ? Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Yürütme

MADDE 3 ? Bu Yönetmelik hükümlerini Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü yürütür.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber