Katkıda Bulunan Herkese Teşekkür Ediyoruz

Haber Giriş : 21 Kasım 2003 17:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Katkıda Bulunan Herkese Teşekkür Ediyoruz

Hafta sonunda yapılan KPSS-A sınavı sonrasında, soru ve cevapları paylaşmak ve internet üzerinden yayınlamak üzere sınava girecek tüm ziyaretçilerimize çağrıda bulunmuştuk. Bu amaçla gönüllü takım arkadaşları da oluşturmuştuk.

Hedefimiz, gelecek yıl bu sınava girecek olan adaylara yol gösterebilecek soru demetlerinin internet üzerinden yayınlanmasını sağlamak ve adayların sadece eski sınavlarda çıkmış soruları öğrenmek için boş yere para harcamalarının önüne geçmekti.

Sınav sonrasında sitemizin [email protected] mailine gelen ilk verilerle yayınlamaya başladığımız sorulara, sizler tarafından 1000'e yakın katkıda bulunuldu. Ayrıca günlük 3000-4000 ziyaretçi alan Forum bölümünün ziyaretçi sayısı sınav sonrasında 8.000-11.000 aralığına kadar yükseldi, Foruma her bir alan için açılan başlıklara yüzlerce cevap yazıldı. Sitemizde gördüğünüz tüm soru demetleri mail, yorum ve forum yazılarındaki katkılardan yararlanılarak oluşturulmuştur.

Bu çerçevede, sınav sonrasında çıkardıkları soru ve cevapları word ortamında e-mail ile sitemize göndermeye çalışan arkadaşlar başta olmak üzere, yazdıkları yorumlarla katkıda bulunmaya çalışan ve Forum bölümünde dile getirdikleri görüşler ile tam bir beyin fırtınası estiren tüm KPSS-A adaylarına sonsuz teşekkür ediyoruz.

Son bir açıklamayı da soruların cevaplarına ilişkin olarak yapmak istiyoruz: Yayınladığımız sorularda da belirttiğimiz üzere, cevaplar, soruları gönderen ardaşlara aittir ve bir kesinlik taşımamaktadır. Sitem/nizde yapılmaya çalışan şey yalnızca gelecek yıl sınava girecek olan adaylara sorularla ilgili örnekleri göstermeye çalışmaktır.

Diğer taraftan, sorular üzerindeki en son düzenleme hukuk grubunda yapılmış olup, diğer soru gruplarındaki katkılarınız (yorumlar ve tekil katkılardan ziyade) soru grubunun tümünü içermesi halinde yapılabilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber