1.1.2004 tarihinden itibaren yayımlanacak olan Kamu İhale Bültenin yıllık abonelik bedeli 300 milyon lira olarak belirlendi

Haber Giriş : 20 Aralık 2003 07:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1.1.2004 tarihinden itibaren yayımlanacak olan Kamu İhale Bültenin yıllık abonelik bedeli 300 milyon lira olarak belirlendi

Kamu İhale Kurumundan:

D U Y U R U

KAMU İHALE BÜLTENİ ABONELİK USUL VE ŞARTLARI

4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarının yapacakları mal alımları, hizmet alımları ve danışmanlık hizmet alımları ile yapım işlerine yönelik İhale İlanları, İhale Düzeltme İlanları, İhale İptal İlanları ile İhale Sonuç İlanları anılan Kanun gereğince 1/1/2004 tarihinden itibaren Kamu İhale Kurumu tarafından çıkarılacak olan Kamu İhale Bülteninde yayınlanacaktır.

11/12/2003 tarih ve 25313 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 4/12/2003 tarih ve 2003/DK.D-458 sayılı Kamu İhale Kurulu Kararı ile Kamu İhale Bültenine ilişkin Genel Esaslar belirlenmiştir.

Abonelik süresi, ücreti, ücretin ödeme şekli, abonelik süresinin başlatılması gibi usul ve şartlar söz konusu Kamu İhale Kurulu Kararının 7 nci maddesi gereğince aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

1 ? Abonelik Süresi ve İşlemleri:

Kamu İhale Bülteni abonelik süresi 1 yıldır. Bu süre, 1/1/2004 tarihinde başlar, 31/12/2004 tarihinde sona erer. Bültene abone olmak isteyenler; sırası ile aşağıdaki işlemleri gerçekleştireceklerdir.

a) Abonelik ücreti, Kurumun aşağıda belirtilen banka hesabına ödenecektir. Banka dekontunda; Abone adı ve abone açık adresinin belirtilmesi zorunludur.

b) Kamu İhale Kurumunun Web sitesinde (www.kik.gov.tr) yer alan Abone Kayıt Formu doldurularak Kuruma internet üzerinden gönderilecektir.

c) Kuruma internet üzerinden gönderilen Abone Kayıt Formundan bir çıktı alınacaktır. Bu aşamada Kurum tarafından her aboneye bir abone numarası verilecektir. Abonelik ile ilgili tüm işlemlerin takibi abone numarası üzerinden yapılacaktır.

d) Abonelik işlemleri, Banka tarafından abonelik ücretinin ödendiğine ilişkin bilgilerin Kuruma ulaştığı tarihi takip eden 5 iş günü içerisinde başlatılacaktır.

e) (a), (b) ve (c) bendinde belirtilen işlemler tamamlandıktan sonra abone kayıt formunun bir örneği, abone ücretinin ödendiğine ilişkin banka dekontu ile birlikte Kurumun yazışma adresine gönderilecektir.

Abone Kayıt Formunun (b) bendinde belirtildiği şekilde internet üzerinden gönderilememesi durumunda;

Abone Kayıt Formunun (Ek:1) doldurularak abonelik ücretinin ödendiğine ilişkin (abone adı ve abone açık adresini içeren) banka dekontu ile birlikte Kurumun yazışma adresine gönderilmesi yeterli olacaktır. Bu gibi durumlarda da, abonelik işlemleri söz konusu belgelerin Kurum kayıtlarına ulaştığı tarihi takip eden 5 iş günü içerisinde başlatılacaktır. Abonelik işlemlerinin başlatılmasını müteakip abonelere abone numarası verilecek ve buna ilişkin bilgiler daha sonra duyurulacaktır.

2 ? Abonelik Ücreti:

Kamu İhale Bülteninin abonelik ücreti yıllık 300.000.000.-TL. (KDV dahil) dir. Bu ücretin;

1 - 30/4/2004 tarihine kadar abone olanlar tamamını,

2 - 1/5/2004 - 31/8/2004 tarihleri arasında abone olanlar 200.000.000,?TL.'sını,

3 - 1/9/2004 - 31/12/2004 tarihleri arasında abone olanlar 100.000.000,?TL'sını,

öderler.

3 - Abonelik Ücretinin Ödeneceği Banka Hesap Numarası: T.C. Ziraat Bankası Ankara / Beşevler şubesi nezdindeki 590954 nolu hesap

4 - Kamu İhale Kurumu Yazışma Adresi: Doç.Dr. Bahriye Üçok Caddesi No:13 06500 Beşevler/ANKARA

Kamu İhale Bülteninin 1/1/2004 tarihinden itibaren yayımlanacağı dikkate alınarak abonelik talebinde bulunacak olan ilgililerin yukarıdaki işlemleri ivedilikle gerçekleştirmeleri uygun olacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

KAMU İHALE BÜLTENİ

ABONE KAYIT FORMU

 

 

 

? Abonelik Bilgileri

     
         
 

Abonelik Türü:

? Bireysel

? Kamu Kurum/Kuruluş

? Şirket Aboneliği

         
 

? Abone Bilgileri

     

 

 

Abonelik Sayısı:

???????????.

(günlük)

       
 

Adı Soyadı:

???????????.

 
       
 

Kurum/ Şirket Adı:

???????????.

 

 

 

Adresi:

??????????????????????????

   

??????????????????????????

 

 

Posta Kodu:

???????????.

 
       
 

İl:

???????????.

İlçe:???????????.

       
 

Semt/Belde:

???????????.

 
       
 

Telefon:

???????????.

 
       
 

Faks:

???????????.

 
       
 

Elektronik Posta Adresi:

???????????.

 

? Ziraat Bankası Tahsilat Bilgileri

 

Gönderen Şube Kodu:

???????????

Fiş No:

?????.

         
 

Fiş Tarihi:

???????????

Yatırılan Tutar:

?????.

         
 

? Fatura Bilgileri

     
 

Müşteri Vergi Dairesi:

???????????

Vergi No:

?????.

 

? Açıklama (gerekirse):

???????????????.???????????


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber