Kazada yaralanan gence 'dedeni araba geliyor diye niye uyarmadın?' Sorusu

ERZURUM- Kars karayolunda 70 yaşındaki Nuri Karasu'nun kullandığı otomobil iddiaya göre aniden yola çıkınca başka bir otomobil ile çarpıştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Eylül 2013 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada yaralanan gence 'dedeni araba geliyor diye niye uyarmadın?' Sorusu

Kazada her iki araçtaki 6 kişi yaralandı. Kaza yerine gelen sürücü Nuri Karasu'nun yakınları yaralanan torun 16 yaşındaki Yunus Emre Karasu'ya "Dedeni, 'araba geliyor, dur yola çıkma' diye uyarmadın mı?" diye çıkıştı.

Kaza, Erzurum'un Köprüköy ile Horasan ilçeleri arasında dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Horasan'ın Kırkgözeler Köyü'nden Erzurum'a gelen Nuri Karasu kullandığı 25 DF 156 plakalı otomobil ile tali yoldan ana yola çıktı. İddiaya göre Karasu'nun kullandığı otomobil aniden yola çıkınca Erzurum'dan Kars yönüne gitmekte olan 27 yaşındaki Salih Gök idaresindeki 25 HF 958 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle Karasu'nun kullandığı otomobili bölünmüş yolun ortasındaki henüz tamamlanmayan çukura düştü. Sürücü Nuri Karasu direksiyonda sıkışırken, yanında bulunan torunları 14 yaşındaki Hamza Karasu ve Yunus Emre Karasu ile diğer otobilin sürücüsü Salih Gök, yanında bulunan 51 yaşındaki Tülay Aydemir ve 19 yaşındaki kızı Kübra Aydemir yaralandı.

"DEDENİ UYARMADIN MI ?"

Kazanın şokunu üzerinden atamayan sürücü Gök, "Aniden karşıma çıktı. Frene dokunamadım" diye konuşurken, otomobilde sıkışan Karasu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı. Asfaltın üzerine yatırılan yaralılardan Yunus Emre Karasu'nun yanına gelen bir yakını ise, 'geçmiş olsun' dileğinde bulunduktan sonra, "Dedeni 'araba geliyor dur yola çıkma' diye uyarmadın mı? Yaşlı adam fark etmeyebilir. Sen gençsin" diye çıkıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber