Seçim Anketi Sonuçları

Bir internet sitesi için en zor durum seçim anketidir. Zira, tüm anketlerde olduğu gibi, sitemize anketinde de, bir kez oy kullanılabilmesine rağmen kurulan bazı programlar aracılığı ile bu sınırlama aşılabilmektedir. İşte memurlar.net olarak iki gündür, bunun sıkıntısını yaşıyoruz. İlk günden bu yana bir siyasi partinin oy oranı sabit olarak arttırılmaya çalışılmaktadır. Devamı için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Mart 2006 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk gün, bir siyasi parti %12'ler düzeyindeyken akşama doğru %35'lere ulaşmış, sitemizce tespit edilen sabit oylar sonuçlardan çıkarılarak, ankete devam edilmiştir.

Ancak dün gün yine olağan seyrinde devam eden ankete, akşam saatlerinde bu program aracılığı ile binlerce sabit oy gönderilmeye başlanmıştır. %12'lerde olan oy oranı %40'a doğru varmaya başlamıştı. İzin vermemiz halinde şuan Meclis'te bulunmayan parti %90'lara ulaşacaktı.

Bu nedenle dün akşam saatlerinde ankete sitemizce yeniden müdahele edilmiş, tespit edilen sabit oylar anket sonuçlarından çıkarılmış ve bu partinin oy oranı ilk günkü oransal sınıra çekilmiştir.

Ancak, program aracılığı ile sabit oy gönderenler, anketin yayınlandığı ilk günden bu yana bıkıp usanmadan aynı partiyi sabote etmeye, gece yarısı bile devam ettiği için, söz konusu parti gece yarısı anketten çıkarılmış, fakat, sabah saatlerinde bu parti yeniden ilk günkü oy oranı ile sisteme dahil edilmiştir.

Diğer taraftan, program aracılığı ile gönderilen sabit oylar hariç, iki günde toplam 100 bin kişinin katıldığı bu anketi, bu sabote edici durumdan dolayı, daha fazla sürdüremeyeceğiz.

Bu nedenle, beş günlük bir periyotla yayında kalmasını hedeflediğimiz bu anketi yayından kaldırıyoruz.

Sitemize gereksiz ve haksız ithamların yapılmaması amacıyla yukarıdaki açıklama yapılmış olup, taktir ziyaretçilerindir.

Not: Ziyaretçiler, eski anketlere şu linkten ulaşabilirler. http://www.memurlar.net/surveys.aspx

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber