Diyanet İşleri Başkanlığında, Duyurular Neden Gizli?

Hac sınav duyurusu Diyanet İşleri Başkanlığında çalışan personel açısından önemli bir duyurudur. Ancak 05.04.2006 tarihinde yayımlanan bu duyuru, hem Diyanet İşleri Başkanlığının hem de müftülüklerin sitelerinde yer almamaktadır. Diyanet ve bağlı birimlerinin; internet sitelerini, bilgi paylaşım aracı olarak değilde müftülüklerin özgeçmişini anlatan site olarak algılamaktan vazgeçmesi gerekmektedir. Devamı için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Nisan 2006 10:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesi oldukça güzel tasarlanmış olmasına rağmen, personele yönelik duyurular, güncel olarak yayımlanmamaktadır. Bu sorunu daha önce sitemizde haberleştirmemize rağmen Başkanlık ve Başkanlığa bağlı müftülük siteleri Diyanet personeline yönelik duyuru ve gelişmeleri ısrarla yayınlamamak yönündeki tavılarını değiştirmemektedir.

Forum bölümünde yazışan Diyanet personelince de dile getirilen bu sorunun bir an önce çözümlenmesini ve bilgilere gizli ve kimsenin görmemesi gereken bilgiler damgası yapıştırılması uygulamasından vazgeçilmesini umut ediyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığının da diğer kurumlar gibi duyurularını güncel bir şekilde sitesinde yayınlaması gerekmektedir.

Son bir not olarak şunu belirtmek istiyoruz: Hac sınav duyurusu sadece Karaman Müftülüğünün sitesinde yayımlanmış olup, Müftülük sitesinin hazırlayan ve yürüten personele teşekkür ediyoruz.

Hac sınav duyurusuna ulaşmak için tıklayın.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber