'Ağlayamıyorum da Biliyor musunuz?'

Her gün onbinlerce kişi sadece ve sadece yeni bir memur alımı olup olmadığını öğrenmek için sitemizi ve kamu kurumlarının sitelerini takip ediyor. "Memur" kelimesi geçen haberleri tek tek okuyor. Ancak, sorumlu Bakan sayın Şahin'in "Temmuz'dan önce yeni bir alım yapılabilir" şeklindeki açıklaması dışında elde hiçbir şey bulunmuyor. Gönül isterdiki planlamasını yapmış, yapılacak iş ve işlemleri düzenlemiş bir ülkede yaşasaydık. Neyazıkki, böyle bir ülkede yaşamıyoruz. Devamı için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Nisan 2006 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her gün onbinlerce kişi sadece ve sadece yeni bir memur alımı olup olmadığını öğrenmek için sitemizi ve kamu kurumlarının sitelerini takip ediyor. "Memur" kelimesi geçen haberleri tek tek okuyor.

Ancak, sorumlu Bakan sayın Şahin'in "Temmuz'dan önce yeni bir alım yapılabilir" şeklindeki açıklaması dışında elde hiçbir şey bulunmuyor.

Gönül isterdiki planlamasını yapmış, yapılacak iş ve işlemleri düzenlemiş bir ülkede yaşasaydık. Neyazıkki, böyle bir ülkede yaşamıyoruz.

Yaşadığımız ülke, yılın hangi dönemlerinde işçi ve memur alımı yapılacağını planlamamış, buna ilişkin bir takvim oluşturmamış bir ülkedir. Bu nedenle memur alımına karar verip vermemek, yeni bir sınav açıp açmamak, sınavların iki yılda mı bir, yılda mı bir olacağına gibi kararları vermek siyasi iradedinin insiyatifine bırakılmıştır.

Bugün itibariyle siyasi iradenin konuya ilişkin temsilcisi Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ali Şahin'dir. Ancak Sayın Şahin dahi kendisine sorulan sorularla ilgili olarak bir planlamalarının olmadığını "Temmuz'dan önce yeni bir alım yapılabilir" şeklindeki açıklamasıyla teyit etmektedir.

Sayın Devlet Bakanının bu ilgisizliğinden dolayı binlerce adayın psikolojisi bozulmuş durumdadır.

İşte sadece bugün gelen bir mesaj... Sayın Sayın Şahin'in dikkatine sunuyoruz...

"Ağlayamıyorum da biliyor musunuz?

Gücüme gidiyor artık. Yaşım yirmi yedi!! Yirmi yıldır işimiz icabı sadece okuduk. Emekler masraflar sıkıntılar..

Tamam da nereye kadar ama. İnanın ki gücüm kalmıyor!! İllegal işlere bulaşmamak için kendimi zor tutuyorum. Ama nereye kadar. Dayanamıyorum.

Lütfen memurlar net bizi anlayın. Şunları yazarken bile kendimi kaybediyorum. Lütfen memurlar.net maalesef yukarıya bizi ulaştırmıyorlar. Bari siz sesimize kulak verin de sesimizi siz duyurun onlara. Gücüm kalmıyor artık. Bana ve benim gibilerine yardım edin.

Çok ciddiyim ki kötü şeylere istemeden de olsa yöneltiyor beni sistem. Bizi kurtarın!!

Lütfenn ama lütfenn!"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber