Mardin'de 3 kişi tehdit suçundan tutuklandı

Mardin’in Midyat ilçesinde, tehdit edilen bir vatandaşın şikayeti üzerine, Mardin ve Midyat Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği operasyonla 3 kişi yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2013 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mardin'de 3 kişi tehdit suçundan tutuklandı

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, bir kişinin silahlı 3 kişi tarafından tehdit edildiği şikayeti ile kendilerine başvurduğu belirtildi. Açıklamada, "Bir vatandaşımız Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek, Midyat Devlet Hastanesi karşısında silahlı 3 şahsın kendisini tehdit ederek aracıyla birlikte Cizre istikametinde bir noktaya götürdükleri, kendisine zorla boş senet imzalattıkları, üzerinde bulunan bin 500 dolarını gasp ettiklerini belirterek, söz konusu şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Yapılan detaylı çalışmalar neticesinde, söz konusu olaya karıştıkları belirlenen A.B. (48), E.C. (18) ve Ş.K. (27) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmış, ikametlerinde yapılan aramada 1 adet pompalı tüfek ve 29 adet fişek ele geçirilmiştir" denildi.

Olayla ilgili, 3 şahısın adli makamlarca 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, yağma, şantaj ve zorla senet imzalatmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber