MİT'in flagramlı kağıtları kayıp iddiası

Paris cinayetlerini MİT'in üzerine yıkmaya çalışan örgütün, 'MİT imamı' Murat Karabulut vasıtasıyla 2 balya 'hologramlı kağıt' çaldığı da ortaya çıktı.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 14 Mart 2014 08:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MİT'in flagramlı kağıtları kayıp iddiası

Oslo görüşmelerini Fransa istihbaratı üzerinden aldığı ses kayıtları ile sabote eden paralel örgüt, 9 Ocak'ta Paris'te işlenen cinayetlerle çözüm sürecini ikinci kez sabote etti.

Paris cinayetlerini MİT'in üzerine yıkmaya çalışan örgütün, 'MİT imamı' Murat Karabulut vasıtasıyla 2 balya 'hologramlı kağıt' çaldığı da ortaya çıktı. Ömer Güney ile bir kısım şahısların cinayet öncesi görüşmesi iddiasıyla ses kaydı servis eden örgüt, hemen ardından MİT antetli emir kağıdını kendi mensuplarına yayınlattı.

MİT'ten çalınan boş resmi evrakın, 'çeşitli eylemler sonrası içi doldurulmak üzere' örgütte tutulduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber