Göç uzman yardımcılığı sonuçlarının gecikme nedeni

Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün açmış olduğu uzman yardımcılığı sınav sonuçlarının açıklanması neden gecikiyor. İşte cevabı...

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 09 Nisan 2014 05:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Göç uzman yardımcılığı sonuçlarının gecikme nedeni

Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün açmış olduğu 500 kişilik il göç uzman yardımcılığı sınavına katılan adaylar, sınav sonuçlarının neden açıklanmadığı yönünde memurlar.net'e yoğun olarak başvuruda bulunuyor.

Bu konuyu bugün Göç İdaresi Genel Müdürlüğü yetkililerine sorduk.

Kurum yetkilileri, kurumun yeni teşkilatlanan bir kurum olduğunu ve büyük ölçüde personel ihtiyacı bulunduğunu belirterek, adaylardan biraz daha sabırlı olmalarını istedi.

Yetkililer ayrıca, yeni teşkilatlanma kapsamında, bu ay içinde Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki yabancılar dairesi biriminin devir alınması işlemlerinin de sürdürüldüğüne dikkat çektiler.

2014 yılı KPSS'ye hazırlanacak adayların sınava konsantre olamadıklarının farkında olduklarını belirten kurum yetkilileri, bir taraftan kısıtlı personel sayısıyla yeniden teşkilatlanma çalışmalarını yürütürken bir taraftan da açılmış olan sınavın değerlendirmesini tamamlamak amacıyla, mesai saatleri sonrasında ve hafta sonlarında dahi mesai yaptıklarını belirterek, "Sınav sonuçlarını en geç 1 ya da 2 haftaya açıklamış olacağız" dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber