Bakanlık açıklamayı değiştirdi... Alım var

Adalet Bakanlığı, personel alımıyla ilgili olarak Cuma günü yaptığı açıklamayı değiştirdi.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 16 Haziran 2014 18:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakanlık açıklamayı değiştirdi... Alım var

6 Haziran 2014 tarihli haberimizde, Adalet Bakanlığının personel alımını ne zaman yapacağını netleştirmesi gerektiğini belirtmiştik.

Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü bu haberle ilgili olarak Cuma günü, 13 Haziran'da, bir açıklama yaptı ve personel alımının 2014 KPSS sonuçlarına göre yapılacağını belirtti. Bu açıklamaya memurlar.net üyeleri yorum yazarak tepkilerini gösterdi. Zira KPSS iki bölüm olduğu ve lise/önlisans sınavı Eylül ayında yapılacağı için, bu açıklama alımın Ekime ayına ertelenmesi anlamına geliyordu.

Adalet Bakanlığı, üyelerin değerlendirmelerini dikkate alarak söz konusu açıklamasını değiştirdi.

İŞTE YENİ AÇIKLAMA

Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatının Personel Genel Müdürlüğünce ataması yapılacak kadrolarına 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilecek personel alımı için çalışmalara başlanılmış olup, ilk aşamada taşra teşkilatı için 2012 yılı KPSS sonuçlarına göre alım yapılması planlanmıştır. İlerleyen süreç içerisinde Bakanlığımıza verilecek açıktan atama izinleri doğrultusunda 2014 yılı KPSS sonuçlarına göre ayrıca alım yapılması planlanmaktadır.

Bu kapsamda, personel alımına ilişkin sınav tarihlerine ilişkin duyuru www.adalet.gov.tr internet sitemizde ayrıca ilan edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Adalet Bakanlığının Cuma günü yaptığı açıklama

Zabıt katipliği sınavı ne kadar daha ötelenecek?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber