Memur Konfederasyonları, Toplu Görüşme Taleplerini Neden Yayınlamadı?

Türkiye Kamu-Sen, Memur-Sen ve KESK, kamu personelinin 2007 yılında alacağı zamları görüşmek üzere hükümet temsiclileri ile Salı günü masaya oturacak... Geçen yıllarda, her üç konfederasyon tarafından ayrı ayrı hazırlanan kapsamlı çalışmalara bu yıl rastlayamadık... Bu yıl adı geçen üç konfederasyon, taleplerini ne sitemize göndermiştir ne de kendi WEB sitelerinde yayımlamışlardır. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Ağustos 2006 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net'in [email protected] adlı mail adresi memurlar.net editörleri tarafından her gün düzenli olarak takip edilir.
Sitemizde yayımlanması istenen sorunlar, kurumların ve sivil toplum örgütlerinin açıklamaları ile cevap bulunması istenilen sorular bu mail adresinde toplanır.

Geçen yılların aksine, toplu görüşmeye katılan üç konfederasyonun, hangi konulara toplu görüşme masasına getireceklerini gösteren kapsamlı çalışmaları bu yıl memurlar.net'te yer almamıştır. Çünkü her üç konfederasyon, ne WEB sitelerinde böyle bir açıklama yayımlamıştır ne de sitemize böyle bir dosya göndermişlerdir.

Sitemizde, toplu görüşmelere katılan 11 yetkili sendikadan ise sadece üç tanesinin talebi yer almaktadır. Taleplerini kendi WEB sitelerinde kamuoyu ile paylaşan yetkili sendikalar şunlardır:

Bem-Bir-Sen'in toplu görüşme talepleri... 11.08.2006
Türk Tarım Orman Sen'in toplu görüşme talepleri... 11.08.2006
Diyanet-Sen'in toplu görüşme talepleri... 11.08.2006

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber