Seminer istenilen ilçede yapılabilecek

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 12 Haziran 2015 21:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Seminer istenilen ilçede yapılabilecek

Memurlar.net olarak yaptıgımız saha çalışmasında öğretmenlerin Seminerini istenilen ilçede yapılabileceğine dair herhangi bir yazı veya bir Bakanlık e-mailine rastlanılmamıştır.

Fakat Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinin İl Milli Eğitim Müdürlüklerini arayarak öğretmenlerin seminerini istenilen ilçede yapılabileceğine dair sözlü talimat verdikleri anlaşılmıştır.

Bu nedenle; 2015 Haziran dönemi Mesleki Eğitim Çalışmalarını Öğretmenlerin istemeleri halinde istedikleri ilçelerde yapabileceklerdir.Başka bir ilçede Mesleki Eğitim Çalışmasını yapacak olan Öğretmenler dilekçelerini Okul Müdürlüklerine teslim ederek çalışma yapacakları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne müracaat edeceklerdir.

Bu bağlamda;

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmi internet sitesinde yapmış oldukları açıklama için tıklayınız. Bu açıklamanın resmi için tıklayınız.

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmi internet sitesinde yapmış oldukları açıklama için tıklayınız. Bu açıklamanın resmi için tıklayınız.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmi internet sitesinde yapmış oldukları açıklama için tıklayınız. Bu açıklamanın resmi için tıklayınız.

İşte Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Gönderilen yazı;

Ahmet KANDEMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber