MEB'in şeflik sınavının ayrıntılarını açıklaması için bugün son gün

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 12 Ağustos 2015 00:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MEB'in şeflik sınavının ayrıntılarını açıklaması için bugün son gün

Milli Eğitim Bakanlığı 11 Aralık 2014 tarihinde yapmış olduğu duyuruda Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda; Şef ve Memur Görevde Yükselme sınavının 12.09.2015 tarihinde yapılması planlandığını açıklamıştır.

MEB görevde yükselme ve unvan değişikliği takvimi

12.10.2013 tarih ve 28793 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğinin "Yazılı sınavın duyurulması" başlıklı 10. maddesinde; "(1) Yazılı sınav, sınavın Bakanlıkça yapılması halinde, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce sınav tarihinden en az bir ay önce duyurulur. Duyuruda; atama yapılacak kadroların sınıfı, unvanı, derecesi ve sayısı ile başvuru tarihi, süresi ve yeri belirtilir. Duyuruda, atama yapılacak kadrolara ilişkin sınav konularının başlıklarına ve sınavdaki ağırlıklarına da yer verilir." hükümleri bulunmaktadır.

Söz konusu yönetmeliğe göre sınavdan bir ay önce atama yapılacak kadroların sınıfı, unvanı, derecesi ve sayısı ile başvuru tarihi, süresi ve yerinin, atama yapılacak kadrolara ilişkin sınav konularının başlıklarına ve sınavdaki ağırlıklarının bugün açıklanması gerekmektedir.

Ahmet KANDEMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber