Yeni Yüzümüzle Karşınızdayız, Önerilerinizi Bekliyoruz

Beş ay önce, aşırı ziyaretçi girişinden dolayı artık sayfalar açılamaz olmuş, hem ana sayfa hem de haber detayları sık sık hata vermeye başlamıştı. İşte bu beş ay öncesinden ortaya çıkan sorunlar nedeniyle ana sayfanın alt yapısının değiştirilmesi ihtiyacı ortaya çıkmıştı. Beş aylık çalışmamız dün sonuçlandı ve yeni yüzümüzü eksiklikleri ile birlikte yayına açtık...

Haber Giriş : 14 Eylül 2006 21:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şuan, memurlar.net, beş ay öncesine göre çok daha hızlı ve daha işlevsel... Memurlar.net günlük 250 bini aşkın tekil ziyaretçi sayısıyla Türkiye'nin en çok tıklanan sitelerinden biri haline gelmiştir. Yeni sistemin bu derece büyük bir ziyaretçiyi kaldıracak bir alt yapıya sahip olmasına ilişkin donanımsal eksiklikler giderilmiş, bunu için Amerika'daki en büyük servis sağlayıcısındaki sunucularımız yenilenmiştir.

Neler mi yaptık?

1- En çok sorulan ve en çok konuşulan konuları ana kategori haline getirdik. KPSS, Öğretmenler, Sınavlar ve sorular bunlardan sadece üçü... İhtiyaca göre bu sayı artabilecektir.

KPSS başlı başına bir ana kategori yapıldı ve tüm eski haberler alt kategorilere ayrıldı. Bu kategoride KPSS'ye dair her şeyi bulabileceksiniz. Sadece ilanlar bölümü bu bölümde yer almayacaktır. İlanlar bölümü İlanlar adlı ana kategoriden açılmaktadır.

Sınavlar ve sorular bölümü de yine başlı başına yeni bir kategori yapılmıştır. KPSS dışındaki sınavlara ve sorulara bu ana kategoriden ulaşabilirsiniz.

Öğretmenler bölümü ayrı bir kategori şeklinde tasarlanmış olup, bu hafta sonuna kadar hem alt kategorilerin hem de haberlerin kategorize edilme işlemlerinin tamamlanmasını umut ediyoruz.

2- İlanlar bölümünü ayrı bir kategori yaptık. Bu bölümdeki DNS ayarları sorunu tamamlanmış olup, ilan.memurlar.net adresinden ilanlara ulaşabilirsiniz.

3- Haber detalarının alt tarafına "İlgili Haberler" adlı bir bölüm ekledik. Bu bölüm haber başlığında geçen kelimelere göre otomatik olarak gelmektedir.

4- Arama bölümü eskisine göre daha hızlı bir hale getirilmiş ve daha önce sistemde olmayan 2003 verileri de sisteme dahil değilmiştir.

Yukarıda bahsedilen değişilikler sadece ziyaretçiye yansıyan bölümü içermektedir. Ancak esas değişiklikler yönetim panelinde yapıldı. Yönetim paneli sayesinde, memurlar.net editörleri artık çok daha hızlı karar alabilecek ve bunu uygulamaya koyabilecektir.

Tüm değişiklikler, yazılımcı emektar arkadaşımız Adnan Bilgen tarafından yapılmış olup, kendisine ne derece teşekkür etsek azdır...

Bu kadar bilgiden sonra, şimdi ziyaretçilerimizden görüş ve önerilerini bekliyoruz. Görüş ve öneleriniz için lütfen aşağıdaki Yorum Yaz bölümünü kullanınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber