Soru Cevap Bölümü Yayına Başladı

İlan servisinden sonra, soru-cevap servisi hafta içinde yayıma açıldı. İlan servisine ilan.memurlar.net, soru cevap servisine ise sorucevap.memurlar.net adresinden ulaşabilirsiniz. Soru cevap servisinin arşivinde 2004 yılından bu yana sitemize ulaşan sorulara verdiğimiz cevaplar yer almaktadır. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Eylül 2006 11:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net, 2000 yılından bu yana yayındadır. Ve 2000 yılından bu yana sitemize ulaşan sorulara cevap vermeye çalışmaktayız. Ancak, Memurlar.net yazılımlarının ara ara değiştirilmesi sırasında 2000-2004 yılları arasında gelen sorulara verilen cevaplar sistemde tutulamamıştır.

Şuan gezmiş olduğunuz "Soru Cevap" bölümünde sadece 2004 yılından bu yana gelen sorulara verilen cevaplar yer almaktadır.

Burada bir hususu önemle belirtmek gerekmektedir: Sorulara, geliş tarihindeki mevzuata göre cevap verilmektedir. Ancak zaman zaman mevzuat değiştiği için bazı sorulara verilen cevaplar geçerliliğini yitirmiş olabilir. Bu nedenle sorulara verilen cevaplarda yer alan madde hükümlerinin değişip değişmediğine dikkat etmek gerekmektedir.

Memurlar.net'e soru yöneltmek için öncelikle sol tarafta yer alan kategorilere bakıp, soru ve cevap servisinin arama bölümünü kullanınız. Soru ve cevap bölümünde bulamadığınız konular için Memurlar.net genel arama motorunu kullanınız. Bulamadığınız sorular için [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber