İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Taşkömürü Kurumu görevde yükselme sınavı açtı

Taşkömürü Kurumu görevde yükselme sınavı açtı. Başvurular 13 Kasım ila 19 Kasım tarihleri arasında alınacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Ekim 2015 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Taşkömürü Kurumu görevde yükselme sınavı açtı

Kurumumuzda, EK-1 de belirtilen boş Şube Müdürü kadrolarına T.T.K. Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak yazılı ve sözlü sınav sonucunda atamalar yapılacaktır.

Buna göre;

1- Duyuru, 14 Ekim 2015 Çarşamba günü başlayarak, 12 Kasım 2015 Perşembe günü sona erecektir.

2- Başvurular 13 Kasım 2015 Cuma günü başlayarak, 19 Kasım 2015 Perşembe günü saat 17:00'de sona erecektir.

3- Adaylar, başvuru formlarını noksansız ve iki nüsha halinde doldurduktan sonra fiilen görev yaptıkları birimlerine teslim edecekler, Genel Müdürlük Birimleri başvuru formuna, başvuru tarihi ve sayısını vererek bir nüshasını adaya diğer nüshasını da adayların başvuru formları ile eklerine dair tanzim edecekleri listelerle beraber son başvuru tarihi olan 19 Kasım 2015 Perşembe günü saat 17:00'ye kadar Personel Dairesi Başkanlığına bir yazı ekinde göndereceklerdir. Müesseselerde ise yine aynı şekilde başvuru belgeleri doldurularak birimlerine teslim edecekler, birimler Müesseselerin Personel Şube Müdürlüklerine gönderecek olup, adayların başvuru formları ve eklerinin tanzim edecekleri liste ile birlikte bir yazı ekinde taranarak öncelikle DBYS (Döküman Belge Yönetim Sistemi) ile son başvuru tarihini olan 19 Kasım 2015 Perşembe günü saat 17:00'ye kadar Personel Dairesi Başkanlığında olacak şekilde göndereceklerdir.

4- Müracaat tarihinden sonra hiçbir şekilde başvuru formu kabul edilmeyecek olup, birimlerce ve Müesseselerce ek olarak gönderilmeyecektir.

5- Adaylar, ilan edilen boş kadrolardan sadece bir tanesine müracaat edecek, birden fazla müracaat yapıldığı takdirde her iki müracaat da değerlendirmeye alınmayacaktır.

6- Adaylar, ilan edilen boş kadroların karşılarında yer alan "Yönetmelik hükümleri dışında görevin niteliği hakkında branş ile ilgili açıklamalar" bölümündeki açıklamalara göre talepte bulunacaklar, bu şartlara uymayan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

7- Başvuruların incelenmesi neticesinde sınav girebilecekler Personel Dairesi Başkanlığınca ilgililerine tebliğini teminen, fiilen görev yaptıkları birimlerine gönderilecektir.

8- Bu duyuru bir tebliğ nitelinde olup, birim amirlerince ilgili personele duyurulması sağlanacaktır.

9- Görevde yükselme yazılı ve sözlü sınavı hakkındaki tüm duyurular Kurumumuzun Web sitesinde ilan tarihi itibariyle yer alacaktır.

10-Sınav tarihi ve yeri daha sonra ilan edilecektir.

EKLER

1-Sınava Açılan Şube Müdürü kadroları için TIKLAYINIZ.

2-Branşlara göre yazılı sınav konu başlıkları için TIKLAYINIZ.

3-Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber