Işık: Seçim vaatlerinin hayata geçmesi için çalışmalara başladık

AK Parti Kocaeli İl İstişare Toplantısı'na katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, seçim vaatlerinin hayata geçmesi için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2015 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Işık:  Seçim vaatlerinin hayata geçmesi için çalışmalara başladık

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl İstişare Toplantısı'na katıldı. AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Işık, "Sizler bize göre vatandaşın nabzını çok daha iyi tutuyorsunuz. Bizler bulunduğumuz görev gereği, diğer arkadaşlarımızın konumu gereği sizin bulunduğunuz yerden bu nabzı tutmamız mümkün değil. İşte bu toplantılarda mümkün olduğu kadar kısa ve öz olarak vatandaşın isteğini, beklentisini sizlerden de alacağız ve yapılması gereken çalışmaları sizlerin burada ortaya koyduğunuz görüşler doğrultusunda inşallah sürdüreceğiz. Hem Türkiye için verdiğimiz sözleri tutmak için gayret göstereceğiz. Seçim beyannamemizde ortaya koyduğumuz vaatlerin hayata geçmesi için çalışmalarımız başladı. Gerçekten çok önemli adımları inşallah peşpeşe atacağız. 1 Ocak 2016'da inşallah bin 300 TL'lik asgari ücret hayata geçmiş olacak. Kadınımızdan gencimize, işçimizden çiftçimize kadar inşallah verdiğimiz bütün vaatleri takvimine göre hayata geçireceğiz" dedi.

CHP BU GÜVENİ OLUŞTURAMADI

Vatandaşın AK Parti'ye olan güveninden de bahseden Bakan Işık, "AK Parti bugüne kadar kolay kolay söz vermedi ama verdiği sözlerin de tamamını tuttu. O yüzden de toplumumuzda, halkımızda büyük bir güven oluşturdu. CHP oluşturamadığı bu alan güven alanıdır. CHP seçimden önce söyler, seçimden sonra tam tersini yapar. Seçimden önce aman ayakkabı ile eve girmeyin der, seçimlerden sonra Genel Başkanın kendisi ayakkabıyla eve girer. Dolayısıyla buradaki AK Parti'nin o farkını, burada AK Parti'ye olan inancı ve güveni biz sürdüreceğiz. Elbette ortaya koyduğumuz, vaat ettiğimiz projeleri de bu süreçte Türkiye için hayata geçireceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız da yoğun olarak devam ediyor. Türkiye'yi 2023'e taşıyacak yapısal reformları da, inşallah bu önümüzdeki seçimin de olmadığı yaklaşık 3 buçuk yıllık süreçte hayata geçireceğiz ve Türkiye'yi artık nitelikli üretimin ve bilgi ekonomisinin merkezi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber