Patlama olmasaydı imam 10 gün sonra evlenecekti

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, emniyet amirliğine düzenlenen saldırıda yeni kurduğu ev zarar gören imam, düğün tarihini ertelemek zorunda kaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ocak 2016 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Patlama olmasaydı imam 10 gün sonra evlenecekti

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde emniyet amirliğine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda birçok vatandaşın evi zarar gördü. Patlamanın meydana geldiği anlarda, evlilik hazırlığı yapan ve yeni tuttuğu evin düzenlemesiyle uğraşan ilçede görevli imam Mehmet Akif Parlakçı, patlamanın etkisini üzerinden atamadı. On gün sonra düğünü olan Parlakçı'nın evi ve yeni aldığı eşyaları, patlama nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Evin camları patlarken, patlamanın şiddeti nedeniyle mutfak, yatak odası ve misafir odasındaki hemen tüm eşyalar etrafa saçıldı. Patlama anında evde olduğunu ve eşyaları düzeltmeye çalıştığını belirten Parlakçı, mobilyalarının eve yeni geldiğini söyledi. Parlakçı, şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşam eve geldim, dün mobilyalar yeni gelmişti. Sonra oturup televizyonu açtım. Ardından çok büyük bir patlama oldu. Patlamadan sonra da çatışmalar başladı, elektrikler gitti. Sonra biraz kapının arkasında durdum sonra evi aradım. 40-45 dakika kadar banyoda kaldım sonra çatışma bitti. Ardından feryat sesleri gelmeye başladı, ağlaşmalar vardı. 3 civarında çıktım. Ben yeni ev dizdim. Eşyalarımı yeni aldım. Önceki gün mobilyalarım geldi, dün perdelerimi astım, bayağı da bir masraf yaptım. Eşyalarım bütün her şey paramparça. On gün sonra düğün yapacaktım. Şu an yapamam. Ne ben hazırım, ne de kız tarafı bunu kabul eder. Maddi olarak da zor duruma girdim. Her şey suya düştü. Allah'ın takdiri diyoruz. En azından bu şekilde kurtulduk, Allah'a hamdolsun."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber